Esdeveniments, Notícies

Mireia Fusté a La Algodonera Market Lab. Textiles, flavours & design

Dissabtes  19 de novembre17 de desembre vine a descobrir la joieria contemporània de la Mireia Fusté amb les seves últimes creacions a La Algodonera Market Lab, des de la privilegiada terrassa del Cotton House Hotel. Una cita ineludible si t’agrada l’univers tèxtil, el del disseny i el dels sabors. T’hi esperem!

A la Algodonera Market Lab es podrà també prendre diferents tipus d’aperitiu. Podràs tocar, experimentar i comprar els productes. De 12.00 a 19.30 hores t’esperem a la exclusiva terrassa del Cotton House Hotel, situat a Gran Via de les Corts Catalanes, 670 de Barcelona. L’entrada és lliure.

Els qui s’aproximin al market podran gaudir de la gastronomia amb productes de qualitat, frescos i de proximitat a manera de street food en la pròpia terrassa, a càrrec de Batuar, el restaurant de l’hotel. Cada edició de La Algonodera ofereix una experiència gastronòmica diferent, exercint com un laboratori en proves; mentre que a dins, al restaurant Batuar, s’oferirà un menú especial i únic que potenciarà els sentits de la mà de la xef Eva Gil.

Related Posts

Deja un comentario